Asa Laser Vet

Om Asa Laser Vet

ASA LASER er en af verdens førende og mest innovative producenter af medicinsk laserudstyr.

ASA er garant for avancerede, effektive produkter til smertebehandling og vævsregenerering og anvendes af fysioterapeuter, kiropraktorer, læger, manuelle behandlere og dyrlæger.

ASA investerer 13% af omsætningen til forskning for at sikre kontinuerlig udvikling og validering af terapeutiske resultater. ASA offentliggør minimum 10 videnskabelige studier om året. 

ASA, som blev etableret i 1983, er i dag repræsenteret i over 90 lande verden over.

ASA LASER Danmark er distributør af ASA’s produktsortiment til det danske marked.

 www.asalaser.com

Mest solgte produkter

Mphi VET Blue 25W

ASA Mphi VET Blue får du peak power på 25 Watt.    

Mphi VET Blue er en klasse 4 laser, som er er let at transportere, ergonomisk, nem at betjene samt intuitiv.

ASA Mphi VET Blue har en hel række behandlings-protokoller specialdesignet til hunde, katte, og heste* (Mphi Vet Blue Equine). 

Produktark Mphi VET Blue

Mphi VET Orange med laser Peak Power på 75 watt er en klasse 4 laser, som er let at transportere, ergonomisk, nem at betjene og intuitiv.

ASA Mphi VET Orange har en hel række behandlings-protokoller specialdesignet til hunde, katte, reptiler, fugle, pattedyr og heste* (Mphi Vet Orange Equine) 

Produktark Mphi VET Orange

M-VET er en innovativ videreudvikling af ASA’s MLS® Laserterapi. 

Høj sikkerhed, homogen behandling, peak power og ergonomi er blot nogle få af de funktioner, der sikrer, at M-VET er et produkt i topkvalitet inden for veterinær-behandling.

Produktark ASA MVET

ASA LASER Danmark tilbyder patenteret, 3. generation, innovativt medicinsk laserudstyr og andre former for smertelindrende medicinsk udstyr til fysioterapeuter, kiropraktorer, læger, manuelle behandlere, akupunktører og dyrlæger i Danmark.

Få et nærmere overblik her.