Privatlivspolitik

Hos lifetest.dk prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed meget højt, fordi vi ved, at det er en topprioritet for den kritiske forbruger, der handler online. Samtidig vil vi give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler hos os eller besøger vores websted.

Dette kan være information om, hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner du bruger. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke typer information vi indsamler, hvad vi bruger dem til, og hvilke rettigheder du har som forbruger som følge af EU’s lovgivning om personoplysninger.

HVEM ER DATA ANSVARLIG PÅ LIFETEST.DK?

Chief data officer hos lifetest.dk er direktøren, Nicklas Lindblad. Spørgsmål vedrørende personoplysninger, som virksomheden gemmer på enkeltpersoner, kan fås ved at kontakte kundeservice på telefon (+45) 9394 1987 eller nl@lifetest.dk

HVILKE TYPER INFORMATION SAMLER LIFETEST.DK?

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og andre oplysninger, du kan give os i forbindelse med oprettelsen af ​​din profil og brug af vores service. Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder produktsammensætning og købshistorik

Oplysninger, der sendes fra din enhed, når du bruger webstedet lifetest.dk eller andre tilknyttede websteder. Dette kan være dit enheds-id, enhedstype, browsertype, sessionens længde, du har haft på vores websted, din geografiske placering, henvisnings-URL’er, elektroniske adresser (f.eks. IP- og MAC-adresse), terminaludstyr og forbindelsesoplysninger, præferencer og information vedrørende din brug af bluesportswear.com sider. Disse personlige oplysninger indsamles også via cookies, sporingswebadresser, beacons osv.

HVAD BRUGER LIFETEST.DK DINE INFORMATIONER TIL?

Når du afgiver en ordre hos lifetest.dk eller tilmelder dig vores anbefalinger eller nyhedsbrev, overfører du personlige data til os, som vi passer godt på. Når du bevæger dig rundt på vores side, bruger vi også cookies til at spore din aktivitet på vores websted og på andre tredjepartssider. Nedenfor kan du læse mere om hvilke personlige data vi indsamler, hvordan vi bruger dine personlige data, og hvad vi bruger dine personlige data til.

Behandling og videresendelse af ordrer

lifetest.dk indsamler personlige oplysninger i forbindelse med køb for at behandle og videresende dine ordrer. Dine personlige oplysninger kan overføres til lifetest.dk lager i forbindelse med pakning og forsendelse af varer. Derudover videregives dine personlige oplysninger til de eksterne partnere, som vi bruger i forbindelse med behandling og forsendelse af din ordre. Endelig kan dine oplysninger bruges i forbindelse med efterforskning af mistanke om svig.

Vi gør opmærksom på, at lovgivning og regler vedrørende beskyttelse, behandling og videregivelse af personoplysninger i nogle lande kan afvige fra de gældende regler i Danmark. Ved at indsende dine personlige oplysninger accepterer du, at dine oplysninger overføres til andre lande på deres vilkår.

For at vi kan levere varer til dig, har vi brug for dit navn, adresse og telefonnummer, hvis du ønsker leveringsoplysninger via SMS.

Vi indsamler også din e-mailadresse, så vi kan sende dig en ordrebekræftelse via e-mail og informere dig, når din ordre er sendt. Ligeledes vil dine personlige oplysninger blive brugt, hvis du ønsker at returnere de varer, du har købt hos os.

Marketing via e-mail og via eksterne datterselskaber

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsformål, hvis vi har dit samtykke, så vi kan kontakte dig med oplysninger om gode tilbud, tidstendenser og andre nyttige oplysninger, som vi mener vil være relevante for dig. Hvis du har handlet hos os før, bruger vi også din købshistorik til at skræddersy indhold, der yderligere kan forbedre din brugeroplevelse på webstedet.

Hvis du abonnerer på at modtage vores nyhedsbrev, kan lifetest.dk afsløre og modtage kunde- og medlemsoplysninger og information om dit køb med det formål at forbedre lifetest.dk-kundernes shoppingoplevelse samt for at forbedre og målrette den markedsføring, vi sender for dig.

lifetest.dk behandler personlige oplysninger til markedsføringsformål i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder kravet om at indhente samtykke inden udstedelsen af ​​elektronisk markedsføring og brugen af ​​personoplysninger til at udføre relevant, målrettet markedsføring på tredjepartsplatforme, der beskæftiger sig med, men er ikke nødvendigvis begrænset til, Facebook og Google. Vi bruger kun dine personlige data i denne sammenhæng, hvis du har givet dit samtykke til, at vi bruger din købshistorik til segmenteret markedsføring i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Hvis du fortryder at have givet os dit samtykke og dermed vil have os til at fjerne dit samtykke til at blive vist i vores database med e-mailadresser, som vi har tilladelse til at bruge til markedsføring med eksterne partnere, kan du gøre det når som helst ved at kontakte vores kundeservice.