Loading...

CALMEX® Diffuser – Starter Kit

CALMEX® DIFFUSER – med æteriske olier, der understøtter håndteringen af stress hos hunde og katte

Indeholder et stk. plug-in enhed sammen med én flaske (40 mL) med æteriske olier.

(Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabataftaler på samme vare)

Loading...

Description

CALMEX® Beroligende diffuser, som understøtter håndteringen af stress hos hunde og katte

Brugsvejledning: Før du benytter CALMEX® diffuseren, skal du sætte flasken i diffuserenheden og dreje den på plads. Sørg altid for, at flasken sidder ordentligt fast, før du sætter den i en stikkontakt.

Diffuseren bør kun bruges i opretstående stilling for at undgå at spilde indholdet og bør derfor ikke tilsluttes en forlængerledning, et multistik eller en adapter. Af sikkerhedsmæssige årsager bør CALMEX®  diffuserenheden kun bruges sammen med CALMEX® Refillflasker, da brugen af andre stoffer kan være giftig eller medføre brandfare.

For at opnå bedst resultat anbefales det at placere diffuseren et sted, hvor dit dyr tilbringer det meste af sin tid, men prøv at holde den væk fra mad- og vandskåle. De æteriske olier i flasken dækker et område på op til 70^2 m og holder under normale omstændigheder i ca. 30 dage. Når flasken er tom, skal du blot udskifte den med en ny. Selve diffuserenheden bør udskiftes hver 12. måned.

Diffuseren skal betjenes af voksne, der har læst og forstået sikkerhedsoplysningerne fuldt ud.

Indeholder: Tetrahydrolinalool, ethyl linalool, tetramethyl acetyloctahydronaphthalen, delta-damascon, dihydro penthamethylindanon, cyclamen aldehyd, benzyl salicylat, citronellol, kumarin, eugenol, geraniol, hydroxycitronellal, nerol, heliotropin, undecylenal.

Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderne bortskaffes i overenstemmelse med gældende lovgivning om affaldsbehandling.

Nettovolumen: 40 mL