Om allergier hos dyr

OM ALLERGIER HOS DYR​

hest

Allergi hos hest

Allergi hos hesten kan vise sig på flere måder. I de fleste tilfælde vil en allergisk hest have nedsat præstation. Ved at hjælpe hesten bedst muligt, kan dette undgås.

Allergi hos hund

Der findes mange forskellige allergener, der kan medføre allergi hos din hund. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på og hvad du kan gøre, for at hjælpe din bedste ven.

Allergi hos kat

Katte kan også få allergiske reaktioner, men ofte opdages disse ikke så nemt, som hos hunden. Læs mere om symptomer på allergi hos katte og bliv klogere på, hvad du kan gøre.

Allergitest fra Avacta Animal Health

Avacta Animal Health har til formål at støtte veterinærprofessionelle med succesfuld håndtering af allergitilfælde og hjælpe med at lindre dyr for de ofte plagsomme symptomer forbundet med allergisk sygdom. 

Vi tilbyder enestående teknisk support, praktiske ressourcer og undervisningsmateriale til veterinærer, der vælger Avacta Allergy+TM-porteføljen, som er designet til at være overskuelig og enkel at bruge og tilbyder artsspecifikke allergitests til hunde, katte og heste

Anbefalet allergibehandling (NEXTMUNE)

Hyposensibilisering (også kaldet allergivaccine eller allergen-specifik immunterapi) er den anbefalede langtidsvirkende allergibehandling. 

Princippet i behandlingen er, langsomt at vænne kroppen til ganske små mængder af det stof, der udløser en allergisk reaktion. 

Hver eneste behandling er individuel og tilpasses hver enkelt patients allergiprofil. Hyposensibilisering kan administreres subjutant (injektion)..